ENCEn startti Dreamhack Masters Spring -turnaukseen oli suorastaan maaginen, kun joukkue kaatoi maailmanlistalla toisena olevan Natus Vinceren.

ENCE teki sen, jota hieman jopa ennakoitiin, sillä joukkue kaatoi Elias ”Jamppi” Olkkosen johdolla venäläis-ukrainalaisen Natus Vinceren, joka ei missään nimessä ollut huono ottelussa. Päinvastoin kyse oli täysin ENCEn hyvyydestä, sillä Jamppi ja allu osoittivat, että kyseessä on sellainen kaksikko, jota ei hevillä ohiteta.

Perjantaina vastaan asettuu Team Vitality, joka hävisi avausottelun Natus Vincerelle numeroin 2-1. Toisessa ottelussa ranskalaiset puolestaan avasivat voittotilin, kun Ninjas in Pyjamas kaatui suoraan 2-0.

Vitality ja ENCE ovat toisilleen tutut viime turnauksesta ja tuolloin kyseessä oli täydellinen suomalaispelaajien näytös, sillä ENCE nappasi vakuuttavan 2-0-voiton. Nyt kokoonpanossa on vielä Jamppi, joten tulivoimaa löytyy huomattavasti enemmän verrattuna viime kohtaamiseen.

Näin ollen suomalaisilla on todella herkullinen paikka napata turnauksen toinen voitto, joka toisi samalla myös jatkopaikan sekä todella ison mahdollisuuden lohkovoittoon, koska viimeisessä ottelussa vastaan asettuu Ninjas in Pyjamas, joka on täydellinen arvoitus tällä hetkellä kokoonpanomuutosten jäljiltä.

ENCEn kannalta ehdottomasti tärkeintä on sen, että kerrankin itseluottamus on nousussa ja ilo huulilla, kun suomalaiset uskaltavat tehdä rohkeita ja hyviä ratkaisuja. Tämän johdosta myös yhteispeli on parantunut huomattavasti ja nyt tekemisessä on todellakin järki mukana. Myös tulokset puhuvat puolestaan.