Astralis on yksi CS:GO:n menestyksekkäimmistä organisaatioista ja tanskalaisilla on hurja määrä faneja ympäri maailman, mitkä toivovat tiimille menestystä.

Astraliksen viime kuukaudet eivät ole aivan sitä, mitä odotettiin. Se on kuitenkin ymmärrettävää, sillä device siirtyi Ninjas in Pyjamasin riveihin ja jätti joukkueeseen valtaisan aukon. Kuitenkin Kölnin turnauksessa Astralis on osoittanut sellaisia otteita, että joukkueelta voi odottaa menestystä.

Vaikka se ei kuulu suurimpien mestarisuosikkien joukkoon, niin ei olisi mahdottomuus vaikka kokenut jengi menisi päätyyn asti. Virtus.pro on online-aikakaudella tehnyt kovaa nousua maailman huipulle. LAN-tapahtumat mittaavat kuitenkin sen todellisen tason ja se on suuri kysymysmerkki.

Nyt paineet nousevat, kun luvassa on pudotuspelien käynnistyminen. Astraliksen puolella ei varmastikaan pienestä täristä, joten siellä tiedetään mitä on luvassa. Devicen lähdöstä huolimatta materiaali on kivikova ja jokainen organisaatiossa odottaa menestystä.

Virtus.pro on selvästi altavastaaja otteluun ja kaikki odottavat Astraliksen voittoa. Sellainen tuoksuu myös vahvasti ilmassa ja sitä myös suurin osa CS:GO-faneista odottaa. Onhan Astralis tunnettavuudeltaan täysin omaa luokkaansa maailmassa ja jokaista tiimin ottelua seurataan tarkalla katseella.