Liverpoolin tähtipelaaja Virgil van Dijk on tekemässä huhujen mukaan erittäin pitkän jatkosopimuksen, vaikka nykyistä sopimusta on vielä reilusti jäljellä.

Hurjalla siirtosummalla Liverpoolin siirtynyt van Dijk pelasi sensaatiomaisen kauden Liverpoolin puolustuslinjassa ja on lunastanut häneen kohdistetut odotukset täydellisesti.

van Dijk on tyytyväinen Liverpoolissa

Topparin nykyinen sopimus Liverpoolin kanssa on voimassa vielä neljä kautta. Pitkästä sopimuksesta huolimatta, tähtipuolustaja on kertonut, että hän haluaa jatkaa sopimustaan entistäkin pidemmälle. Uudelle sopparille on varmasti monia syitä, mutta Liverpoolin Mestarien liiga -voitto lienee yksi suurimmista. Toppari on myös kehunut Liverpoolin faneja useampaan otteeseen.

”He´s our centre half, he´s our number 4”

Liverpoolin ”laulajana” tunnettu Jamie Webster on esittänyt lauluja useista Liverpoolin pelaajista. Madridin finaalin jälkeen, Webster huudatti Liverpoolin faneja van Dijkille tehdyllä laululla. Paikalla oli huhujen mukaan yli 50 000 Liverpool-fania ja meno oli sen mukaista, kuten alla olevalta videolta voi huomata.

https://twitter.com/aBOSSNight/status/1134848603879608320