Valtteri Bottaksen kausi Formula 1 -sarjassa jatkuu viikonloppuna, sillä sunnuntaina ohjelmassa on Silverstonen GP, johon Mercedes lähtee jälleen suurena suosikkina.

F1:n MM-sarjaa johtava Bottas voitti avauskisan Itävallassa. Toisessa kisassa sijoitus oli puolestaan toinen, mikä riitti pitämään suomalaisen kokonaistilanteen kärjessä. Kärkipaikka kuitenkin vaihtui Unkarissa, jossa Hamilton nappasi toisen peräkkäisen voittonsa.

Mercedes on osoittanut heti kauden alussa, että jalkeilla on jälleen selvästi koko sarjan paras auto. Muut tallit ovat tällä hetkellä kaukana takana, joten Lewis Hamilton ja Bottas tulevat varmasti napsimaan vielä useampia kaksoisvoittoja tämän kauden aikana.

Ainoastaan Red Bullin Max Verstappenia voidaan pitää jonkinlaisena uhkaajana, mutta Red Bullin vauhtikin on kaukana perässä. Näin ollen Bottas ja Hamilton pääsevät nautiskelemaan varmasti viikonloppu toisensa perään palkintopallilla olemisesta.

Bottas on osoittanut jo kolmen kisan perusteella olevansa entistä valmiimpi voittamaan maailmanmestaruuden ja myös suomalaiskuljettajan kommentit ovat kielineet siitä, että asiat niin radalla kuin sen ulkopuolella ovat paremmin kuin koskaan aikaisemmin.

Silverstonessa tahti on jatkunut täysin samana kuin aikaisemmissa kilpailussa ja Mercedes tulee jälleen dominoimaan ihan miten haluaa.

Silverstonen GP käynnistyy sunnuntaina klo 16:10.