Naisten MM-finaalissa kohtaavat USA sekä yllätyksiä turnauksessa tehtaillut Hollanti. Suosikista ei pitäisi olla mitään epäselvyyksiä sunnuntai-iltana.

Selvittääkö USA turnauksen ilman tappioita?

Jenkit lähtivät naisten MM-kisoihin suurena mestarisuosikkina ja joukkue onkin kestänyt ihailtavalla tavalla paineet. USA:n joukkue on painellut voitosta voittoon eikä matkalle ole sattunut yhtäkään ohipeliä. Nyt edessä on vielä yksi haaste, jossa mitataan henkistä kanttia.

Hollanti on kisojen suurin yllättäjä, sillä maata ei todellakaan veikkailtu finaaliin ennen turnauksen alkua. Niin vain oranssipaidat ovat painelleet voitosta voittoon ja tehneet unohtumattoman saavutuksen. Onkin mielenkiintoista nähdä, että löytyykö tarvittava vaihde lisää vai onko maha jo täynnä menestyksestä.

Jenkit ovat selvä suosikki MM-finaalissa

Jenkkien joukkueesta löytyy niin paljon laatua jokaiselle pelipaikalle, että Hollanti tulee olemaan helisemässä. Myös USA:n vaihtopenkki tarjoaa vielä lisää virtaa, joten suosikkia ei todellakaan tarvitse miettiä.

Maat ovat kohdanneet historian saatossa kahdesti ja molempina kertoina USA on vienyt voiton lukemin 3-1. Jenkit ovat myös hallitseva maailmanmestari, joten kokemusta tästä porukasta löytyy. Näin ollen MM-finaalin paineet eivät varmastikaan tule kenellekään yllätyksenä.