Valioliiga-kausi palaa takaisin tositoimiin ja heti kärkeen on tarjolla todellinen huippukamppailu, kun Tottenham ja Manchester United iskevät yhteen.

Tottenhamin ja ManU:n ottelussa on hirmuiset panokset, sillä kumpikin haaveilee vielä Mestarien liigan paikoille oikeuttavista sijoituksista. Tappio tästä ottelusta tietäisi varsinkin Spursille sitä, että Mestarien liigaan on enää turha haaveilla ensi kaudeksi.

Jännitettä joukkueiden välisessä kohtaamisessa nostaa Spursin manageriksi kesken kauden palkattu Jose Mourinho, joka muistetaan myös ManU:n penkin takaa. Tuo pesti päättyi potkuihin ja tilalle palkattiin nykyinen manageri Ole-Gunnar Solskjäer.

Tottenham oli ennen koronaviruksen alkua surkeassa vireessä, sillä se pelasi peräti kuusi ottelua voitoitta. Myös loukkaantumiset kiusasivat rajusti, joten kokoonpano oli todella repaleinen. Nyt esimerkiksi Harry Kane pääsee takaisin kehiin ja se antaa ehdottomasti Spursille toivoa paremmasta.

Sen sijaan Manchester United oli loistavassa vireessä ennen kauden keskeytymistä, sillä joukkue oli pelannut 11 ottelua ilman tappiota. Varsinkin tammikuussa ostettu Bruno Fernandes oli ottanut heti paikkansa avauksesta nousten joukkueen avainpelaajaksi.

Tottenhamin ja ManU:n edellinen keskinäinen kohtaaminen on viime vuoden joulukuulta, jolloin United nappasi kotikentällään 2-1-voiton. Nyt kamppailu pelataan Spursin pyhätössä. Tosin kotietu loistaa poissaolollaan, koska yleisöähän ei paikan päälle pääse.

Huippuottelu on ohjelmassa perjantaina klo 22:15.