Perjantai-iltana pelataan todellinen huippukamppailu FA Cupissa, kun Tottenham isännöi Manchester Cityä.

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kertaalleen, sillä joulukuun alussa pelattu taisto päättyi numeroihin 3-3. Se olikin melkoista tykitystä, sillä Spurs ei lähtenyt lainkaan peruuttelemaan, vaan pelasi nykyisen identiteettinsä mukaan. Se tarjosi tietysti maaleja, mutta myös omissa kolisi useamman kerran.

Tottenhamin peli tuskin muuttuu perjantainakaan, vaan joukkue lähtee iloisesti hyökkäämään. Tämä tekee automaattisesti sen, että maaleja tullaan varmasti näkemään myös perjantaina FA Cupin koitoksessa. Molemmat joukkueet ovat saaneet myös levätä, joten viheriöllä nähdään tuoreita jalkoja.

Odotuksissa onkin, että verkot heiluvat useamman kerran, joten maaleja on luvassa. City on tietysti suosikki voittajaksi, mutta ei Tottenham todellakaan ole vailla mahdollisuuksia kotikentällään. FA Cup on tunnetusti arvostettu kilpailu, joten kentällä varmaan nähdään molemmilta aivan ykköskokoonpanot, joten pelin taso tulee olemaan todella kova.

Yli 3,5 maalia tuo viisikymppiä

ComeOn tarjoaa Tottenham-Man City -pelin yli 3,5 maalista kertoimeksi hulppean 5O.OO. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Talleta vähintään 20 euroa ja valitse yli 3,5 maalia lapulle. Muista hyödyntää tarjous.
3. Panosta ege kohteen puolesta.
4. Jos kohde osuu, sinä voitat euron sijoituksella 50 euroa (1 x 5O.OO).

Tottenham - Manchester City


PVM: 26.1.2024
Klo: 22:00
OTA HALTUUN!