Teemu Pukki lähtee hakemaan uransa toista Valioliiga-maalia tulevana lauantaina, kun Norwich kohtaa kotikentällään Newcastlen.

Teemu Pukki avasi maalihanat heti uran ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa

Norwich avasi Valioliiga-kautensa viime perjantaina Anfieldilla. Ottelu päättyi Norwichin kannalta huonosti, sillä Liverpool nappasi ottelusta selvän 4-1 voiton. Teemu Pukki lukeutui Norwichin parhaimpien pelaajien joukkoon ja onnistui siinä samalla iskemään maalin heti uransa ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa. Pukin tarkka ja laadukas viimeistely sai myös paljon mediahuomiota ottelun päätyttyä.

Norwich ennakkosuosikkina Newcastlen kimppuun

Norwich lähtee kauden ensimmäiseen kotiotteluunsa ennakkosuosikin asemasta, vaikka kyseessä onkin nousijajoukkue. Norwich pelasi Anfieldilla ajoittain varsin hyvin ja kykeni luomaan Liverpoolin maalille useita vaarallisia tilanteita.

Vierasjoukkue Newcastle ei esittänyt kauden ensimmäisessä ottelussaan ihmeitä, kun joukkue hävisi Arsenalille kotikentällään 0-1. Etenkin Newcastlen hyökkäyspeli vaikutti varsin tehottomalta, sillä joukkue ei onnistunut luomaan montaakaan vaarallista maalipaikkaa koko ottelun aikana.

Daniel Farken luotsaama Norwich jätti kauden avauksessa positiivisen kuvan itsestään. Samaa ei voi sanoa aneemisesta Newcastlesta. Norwich pääsee pelaamaan kotikentällä, joten ennakkosuosikin asema on oikeutettu. Suosikin asemasta on hyötyä myös Pukille, jolta odotetaan tietysti maalia myös uran toisessa Valioliiga-ottelussa. Pukin vireystila ja kunto vaikuttaa heti kauden alussa sen verran hyvältä, että verkot saattavat heilua tälläkin kaudella varsin tiuhaan tahtiin.

Pukki tulee taatusti pääsemään pallolle enemmän Newcastlea vastaan kuin Liverpool-ottelussa. Näin ollen maalipaikkoja on varmasti luvassa. Itseluottamuksen ollessa tapissa, niin maalejakin sopii hyvällä syyllä odottaa.