Teemu Pukki lähtee hakemaan lauantaina jatkoa upealle maaliputkelleen, kun Norwich kohtaa kotikentällään Frank Lampardin luotsaaman Chelsean.

Teemu Pukki iski hattutempun Newcastlen verkkoon

Norwich saalisti kauden avausvoittonsa viime lauantaina, kun joukkue kaatoi Newcastlen Carrow Roadilla upeasti 3-1. Teemu Pukki jatkoi sensaatiomaista menoaan Valioliigassa ja tehoili ottelussa hattutempun. Pukki on tehnyt nyt kahdessa pelaamassaan Valioliiga-ottelussa peräti neljä maalia ja johtaa koko sarjan maalipörssiä yhdessä Raheem Sterlingin kanssa.

Norwich haastaa Chelsean Carrow Roadilla

Daniel Farken ryhmä jatkoi viime viikonloppuna siitä mihin se jäi kauden avauksessa Anfieldilla. Vauhdikas ja viihdyttävä pelitapa sai jatkoa, eikä esitys jättänyt ketään kylmäksi täpötäydellä Carrow Roadilla. Tällä kertaa hieno esitys palkittiin kolmella maalilla sekä täydellä pistepotilla.

Vierasjoukkue Chelsea jäi edellisessä ottelussaan 1-1-tasapeliin Leicesterin kanssa. Chelsea saa olla varsin tyytyväinen yhteen pisteeseen, sillä Leicester painoi rajusti päälle toisella jaksolla ja olisi voittanut ottelun paremmalla viimeistelyllä. Edellisen ottelun tasapelin myötä, Frank Lampardin ryhmä on edelleen ilman voittoa tällä kaudella.

Norwich lähtee kauden toiseen kotiotteluunsa altavastaajan asemasta, vaikka kotietu tasoittaa hieman ottelun asetelmia. Chelsea on paperilla Norwichia laadukkaampi joukkue, mutta nyt Norwichilla on hyvä mahdollisuus horjuttaa epävarmoja otteita esittänyttä Chelseaa.

Pukki on päässyt kahdessa edellisessä ottelussa hyville maalipaikoille eikä tämä asia tule muuttumaan tässäkään ottelussa. Itseluottamuksen ollessa tapissa, Pukilta voidaan odottaa maaleja myös ailahtelevan Chelsean verkkoon.