Susijengi aloittaa urakkansa koripallon MM-kisoissa perjantaina, kun joukkue kohtaa turnauksen avausottelussa Australian.

Suomen lohko pelataan Japanin Okinawassa, missä vastaan asettuu Australia, Japani sekä Saksa. Lohko on todella kova, joten helpolla jatkopaikka ei tule irtoamaan. Perjantain avausottelu tuleekin näyttämään suuntaan isosti, koska voitto nostaisi osakkeita hurjalla tavalla.

Susijengin voitto vaatii kuitenkin aivan nappionnistumista, mutta mahdotonta se ei suinkaan ole, koska onhan riveissä muuan Lauri Markkanen. Utah-tähti on yksi kovimmista supertähdistä koko turnauksessa, joten se takaa jo sen, että voitosta on mahdollisuus pelata jokaisessa ottelussa.

Suomen peli perustuu tiiviiseen puolustuspelaamiseen, jonka kanssa useat maailman huippumaat ovat olleet ongelmissa. Kun hyökkäykseen on laittaa Markkasen kaltainen tähtipelaaja, niin palaset ovat kohdillaan.

Jo EM-kisoissa Suomi osoitti olevansa sen tasoinen nippu, että se on voi parhaana päivänä voittaa kenet tahansa. Nyt MM-kisoissa nuoret pelaajat ovat vuoden kokeneempia sekä vahvempia, minkä lisäksi EM-kisoista puuttunut Oliver Nkamhoua on mukana kokoonpanossa.

Australia peli näyttää isosti suuntaa koko turnaukselle, joten kannattaa virittää TV:n taajuus kohdilleen perjantaina klo 11:00, kun pallo tippuu parkettiin.

Parikymppiä Susijengin voitolle tuo lähes kaksisataa

iBet tarjoaa Susijengin voitosta kertoimeksi 4.8O. Uutena asiakkaana saat korotettua valitsemasi vedon voiton kaksinkertaiseksi, jolloin voitat kahdenkympin panoksella 192 euroa. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
  2. Valitse sivulta ensitalletustarjous ja talleta 2O euroa, jonka jälkeen sinulla on 4O euroa.
  3. Panosta kaikki Susijengin voiton puolesta.
  4. Jos Susijengi voittaa, sinä voitat 20 euron sijoituksella 192 euroa (40 x 4.8O)

Suomi - Australia


PVM: 25.8.2023
Klo: 11:00
OTA HALTUUN!