Huuhkajat yrittää pitää kiinni MM-karsintojen oljenkorrestaan, kun se matkustaa lauantaina Bosnia ja Hertsegovinan vieraaksi.

NAPPAA 100 egeä!

Suomen miesten futismaajoukkue taistelee vielä tosissaan pääsystä MM-kisojen jatkokarsintaan, jonne lohkon 2. sija oikeuttaisi. Huuhkajilla on käytännössä kaikki vielä omissa käsissä, sillä jäljellä on kamppailu pahinta kilpakumppania Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Tämä kiihkeä matsi tulee määrittämään pitkälti suunnan, sillä vaikka saumat eivät lopullisesti romuttuisi lauantai-iltana, niin karsinnat päättävään Ranska-peliin lähtökohdat olisivat kaikkea muuta kuin helpot.

Teoriassa Suomen kakkossija voisi irrota jo voittamalla Bosnia vieraskentällä. Tuokin on kuitenkin kaikkea muuta kuin helppoa, sillä vierasmatsi ei ole ikinä helppo – varsinkaan Bosnia ja Hertsegovinassa. Kotipelissä Suomi ja Bosnia tasasivat pisteet tuloksella 2-2. Huuhkajilla oli kuitenkin tuossa ottleussa kaikki mahdollisuudet voittoon, joten se antaa varmasti uskoa tekemiseen, vaikka paineet harteilla ovat massiiviset.

Bosnialle kelpaa myös vain voitto, sillä tasapelikin tarkoittaisi sitä, että maan jatkopaikka ei olisi enää omissa käsissä, vaan se vaatisi esimerkiksi Ranskalta apuja päätöskierroksella.

Luvassa on uskomattoman jännittävä matsi, jonka panokset eivät voisi olla herkullisemmat.

Suomi saa jalkeille käytännössä parhaan mahdollisen kokoonpanon, joten siitäkään homma ei tule jäämään kiinni. Maajoukkue on myös valmistautunut huolella leireilemällä Roomassa, joten kaikki on kunnossa lauantain h-hetkeä varten.

Vitonen Suomelle tuo satasen

Coolbet tarjoaa Suomen voitosta kertoimeksi hulppean 2O.OO. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Talleta ja valitse Suomen voitto lapulle. Muista hyödyntää tarjous.
3. Panosta vitonen Suomen voiton puolesta.
4. Jos Suomi voittaa, sinä voitat 5 euron sijoituksella 1OO euroa (5 x 2O.OO).
5. Huomioi tarjouksen ehdot ja kierrätysvaatimukset.

Bosnia ja Hertsegovina - Suomi


PVM: 13.11.2021
Klo: 16:00
OTA HALTUUN!