Suomi saa lauantai-iltana vieraakseen Helsingin Olympiastadionille Ukrainan. Ottelussa on äärimmäisen kovat panokset lohkon kakkossijaa ajatellen.

Huuhkajien lähtökohdat MM-karsintojen viimeiseen rytistykseen ovat herkulliset, sillä 2. sija on täysin omissa käsissä. Ei lohkovoittokaan mahdottomuus ole, mutta tuohon matka on kuitenkin pitkä ja se vaatisi voiton muun muassa Ranskasta. Toinen sija oikeuttaa kuitenkin jatkokarsintoihin, joten se jos jokin on taistelemisen arvoinen.

Suomen lohkossa on pelattu hämmästyttävän paljon tasapelejä, mikä on antanut kaikki valtit Markku Kanervan käsiin. Lauantaina tilanne on kuitenkin se, että pistemenetyksiin ei olisi varaa, sillä Bosnia ja Hertsegovina janoaa vielä mukaan taisteluun. Voitto olisikin Suomelle kultaakin arvokkaampi, sillä se pudottaisi Ukrainan jo melko pitkälle takamatkalle.

Joukkueet kohtasivat MM-karsintojen alussa Ukrainassa ja tuolloin Huuhkajat haki upean 1-1-tasapelin. Nyt se pääsee pelaamaan kotiyleisön edessä ja tunnelma on varmasti huikea, sillä Olympiastadion on kovaa vauhtia menossa loppuunmyydyksi.

Ukraina on materiaalinsa puolesta kovempi nippu, mutta muuten maajoukkueen ympärillä on lukuisia kysymysmerkkejä. Suomen vahvuus on ehdottomasti joukkupelaaminen ja se on ennakkoon myrkkyä Ukrainan kaltaisille taitelijoille.

Suomen kokoonpano on käytännössä paras mahdollinen, sillä myös Robin Lod nähdään jälleen mukana rosterissa. Kun tähän ympärille lyödään Teemu Pukin, Glen Kamaran ja Joel Pohjanpalon kaltaisia pelimiehiä, niin tulosta sopii odottaa.

Se on varmaa, että luvassa on taatusti ikimuistoinen futisilta, joten nyt jos koskaan kannattaa olla valmiina!

Ege Suomelle tuo satasen

William Hill tarjoaa Suomen voitosta kertoimeksi 1OO.OO Uutena asiakkaana pääset nappaamaan tarjouksen haltuusi.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Tee talletus ja hyödynnä Suomen voitosta kertoimeksi tarjottava 1OO.OO.
3. Panosta ege Suomen voiton puolesta.
4. Jos Suomi voittaa, sinä voitat euro sijoituksella 1OO euroa. (1 x 1OO.OO)

Suomi - Ukraina


PVM: 9.10.2021
Klo: 19:00
Nappaa 1OO.OO!