Leijonille on luvassa mielenkiintoinen haaste lauantaina, kun vastaan asettuu Kanada. Tässä on kiekkoa parhaimmillaan.

Leijonat on aloittanut MM-kisat mainiosti, sillä ensimmäisessä ottelussa tullut rankkaritappio Tshekille on unohdettu ja tämän jälkeen jälki on ollut hyytävän kovaa. Puolustuspelaaminen on todellakin kunnossa, sillä eihän Tshekkikään tehnyt ainuttakaan maalia.

Myös hyökkäys on löytänyt tehoja, sillä esimerkiksi Oliver Kapanen keikkuu maalipörssin kärkipaikoilla mahtavan vireensä ansiosta. Maalivahdit ovat onnistuneet niin ikään, sillä Harri Säteri ja Emil Larmi ovat jo molemmat kirjauttaneet nollapelit.

Kanada on materiaalinsa puolesta kova, mutta käynnistymisvaikeuksia on ollut. Pahin romahdus nähtiin Itävaltaa vastaan, kun 6-1-johto vaihtui 6-6-tasapeliin. Se oli jopa nöyryyttävää, vaikka jatkoajalla tulikin voitto. Itävalta on kuitenkin aivan lilliputti-maa jääkiekkossa, joten siltä kantilta tasapeli oli katastrofi.

Suomella on loistavat saumat napata voitto Kanadasta, sillä maa ei pidä lainkaan siitä, että joutuu puskemaan Suomen tiivistä viisikkoa vastaan. Tästä tulee varmasti lukuisia vastaiskuja Suomelle, joista sitten naulataan tarvittavat maalit. Myöskään Kanadan maalivahtipeli ei ole vakuuttanut, sillä ennakolta ykkösvahtina lähtenyt Jordan Binnington oli reikäjuustoa Itävaltaa vastaan.

Lauantai-illan huumaa onkin tarjolla aivan varmasti. Eihän tästä puutu kruununa kuin se, että Leijonat nappaa ison voiton Kanadasta ja jatkaa taistelua lohkovoitosta.

Kaksikymppiä Leijonille tuo reippaasti yli satasen

Rabona tarjoaa Suomen voitosta kertoimeksi 3.5O. Uutena asiakkaana saat korotettua valitsemasi vedon voiton kaksinkertaiseksi, jolloin voitat kahdenkympin panoksella 140 euroa. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
  2. Valitse sivulta ensitalletustarjous ja talleta 2O euroa, jonka jälkeen sinulla on 4O euroa.
  3. Panosta kaikki Leijonien voiton puolesta.
  4. Jos Suomi voittaa, sinä voitat 20 euron sijoituksella 140 euroa (40 x 3.5O)

Kanada - Suomi


PVM: 18.5.2024
Klo: 17:20
OTA HALTUUN!