Leijonat pelaa sunnuntai-iltana isoista asioista, kun edessä on MM-finaali. Nyt suuri unelma on enää yhden voiton päässä.

Suomi kohtaa MM-finaalissa Kanadan

Leijonien edessä on enää yksi este, joka on Kanada. Joukkueet kohtasivat alkulohkossa, jolloin Suomi nappasi todella tyylikkään 3-1-voiton. Tuo peli on kuitenkin muisto vain, sillä kumpikin maa on parantanut peliään huimasti. Ainakin Leijonat on täysin eri vireessä, sillä alla on mykistävät voitot Ruotsista ja Venäjästä.

Kanada joutui puolestaan todella tiukille puolivälierissä, sillä tippuminen oli 0,4 sekunnin päässä. Maa onnistui kuitenkin kairaamaan pelin tasoihin ja nappasi voiton jatkoajan jälkeen.

Välierissä joukkue ei joutunut aivan yhtä tiukille, sillä Tshekki kaatui lopulta aika vaivattomasti.

Pystyykö Leijonien flow’ta pysäyttämään?

Leijonat on tällä hetkellä sellaisessa flow’ssa, että vastaavaa harvoin nähdään. Suomen tuntematon joukkue uhrautuu ja pelaa yhdessä sellaista lätkää, että jokainen NHL-tähti on ollut ihmeissään.

Kanadan nippu ei ole todellakaan niin kova kuin Venäjällä tai Ruotsilla, joten näin ollen pahimmat haasteet on jo ohitettu. Se ei kuitenkaan tarkoita, että voi hengähtää, sillä Kanada jos joku tietää, miten mestaruuksia voitetaan.

Suomi on kuitenkin siinä tilanteessa, että oma peli tulee takuuvarmasti riittämään voittoon. Myös lepoetu on Leijonilla, sillä Suomen välierä alkoi neljä tuntia ennen Kanadan vastaavaa.

Tulossa onkin mykistävä sunnuntai-iltana, joka varmasti jää historiankirjoihin.