Suomen unelma jalkapallon EM-kisoista on koetuksella torstaina, kun jatkokarsinnoissa vastaan asettuu Wales.

Huuhkajat tarvitsee kaksi voittoa selvitäkseen jalkapallon EM-kisoihin. Haaste on valtava, sillä ensiksi vastassa on Wales vieraskentällä. Tämän jälkeen todennäköisesti kotikentälle saapuisi vieraaksi Puola, joka on myös iso futismaa.

Wales on suosikki torstain otteluun, mutta yhdessä ottelussa voi tapahtua mitä tahansa. Ei materiaalissakaan lopulta niin kovin iso ero ole Walesin hyväksi, joten kotietu on kenties se merkittävämpi.

Suomella on huippuvireisiä pelaajia riveissään, joten itseluottamus on varmasti aivan tapissa. Altavastaajan asema sopii varmasti myös hyvin Huuhkajille, koska Walesilla on kaikki paineet niskassaan kotiyleisön edessä.

Pelin alku nousee isoon rooliin, koska Suomen on kestettävä tuo vastustajan antama paine kunnialla. Kaikista pahinta myrkkyä Walesille olisi jos Suomi kävisi iskemässä kaiken lisäksi myös maalin. Ottelu ei voi tasapeliin päättyä, joten varsinaisen peliajan jälkeen voittaja ratkaistaan sitten jollakin tapaa.

Tämä tietysti tekee sen, että riskejä vältetään loppuun asti, jos tilanne on tasan. Ei olisikaan ihme, mikäli voittaja haettaisiin vasta vaikka rankkareilta, jossa sitten marginaalit ovat todella pienet.

Torstain herkkupalaan on tarjolla aivan älytön tarjous vain tätä kautta. Normaalisti Suomen jatkopaikka antaisi kertoimen 2.77, mutta nyt tuo on nostettu ja tarjolla on käsittämätön kerroin 50. Tämä tarkoittaa sitä, ettei Suomen tarvitse edes voittaa varsinaisella peliajalla, kunhan lopulta Huuhkajat vain etenee jatkoon.

Huuhkajien jatkopaikka tuo viisikymppiä

ComeOn tarjoaa Suomen jatkopaikasta kertoimeksi hulppean 5O.OO. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Talleta vähintään 20 euroa ja valitse Suomen jatkopaikka lapulle. Muista hyödyntää tarjous.
3. Panosta ege kohteen puolesta.
4. Jos kohde osuu, sinä voitat euron sijoituksella 50 euroa (1 x 5O.OO).

Wales-Suomi


PVM: 21.3.2024
Klo: 21:45
OTA HALTUUN!