Suomen urakka EM-karsinnoissa jatkuu sunnuntaina, kun edessä on mielenkiintoinen kotiottelu Tanskaa vastaan.

Huuhkajilla on uskomattoman hieno tilanne lohkossa, sillä joukkue on yksin lohkon piikkipaikalla. Kazakstanista tullut 1-0-voitto oli äärettömän tärkeä ja se petaa sunnuntaille upeat lähtökohdat. Voitto loppuunmyydyllä Olympiastadionilla saattaisi tarkoittaa jo hyvällä tuurilla lähes kisapaikan varmistumista.

Paineita ei kuitenkaan Suomella ole, koska tappio ei aiheuta juurikaan mitään harmia, vaan kaikki on tiukasti omissa käsissä. Sen sijaan karsinnoissa Kazakstanille hävinnyt ja Slovenian kanssa tasan pelannut Tanska on käytännössä pakkovoiton edessä.

Huuhkajat on pystynyt karsintojen avausottelua lukuunottamatta pelaamaan todella ehjiä otteluita ja raapimaan tulosta hämmästyttävän kovalla prosentilla.

Kokoonpano on täysin terveenä Tanska-ottelun alla ja kaiken lisäksi Oliver Antman on jäätävässä iskussa. Kun tähän lyödään Teemu Pukki ja Joel Pohjanpalo, niin hyökkäys tulee aiheuttamaan isosti harmia tanskalaisille.

Suomelle ei ole tehty neljään otteluun ainuttakaan maalia, joten se kertonee kaiken puolustuksen tiiviydestä. Kun tähän lyödään se, ettei Tanska ole EM-karsinnoissa voittanut vielä ainuttakaan vierasottelua, niin kaikki on valmiina Huuhkajien huikeaan iltaan Helsingin Olympiastadionilla.

Parikymppiä Suomen voitolle tuo kaksisataa

iBet tarjoaa Suomen voitosta kertoimeksi 5.OO. Uutena asiakkaana saat korotettua valitsemasi vedon voiton kaksinkertaiseksi, jolloin voitat kahdenkympin panoksella 200 euroa. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

  1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
  2. Valitse sivulta ensitalletustarjous ja talleta 2O euroa, jonka jälkeen sinulla on 4O euroa.
  3. Panosta kaikki Suomen voiton puolesta.
  4. Jos Suomi voittaa, sinä voitat 20 euron sijoituksella 2OO euroa (40 x 5.OO)

Suomi - Tanska


PVM: 10.9.2023
Klo: 19:00
OTA HALTUUN!