Stanley Cupin finaalit alkavat tulevan viikon maanataina ja finaaliparina nähdään Boston Bruins ja St Louis Blues. Kisaturisti selvitti mitä maksaisi lähteä paikan päälle väijymään Game 1.

Stanley Cupin finaalit: Tällä hinnalla Game 1 Bostonissa

Stanley Cupin finaalien seuraaminen livenä on varmasti sinullakin hyvä lukija bucket listillä, joten pitihän sitä nyt tehdä selvitys, mitä kustantaisi lähteä nyt maanantaiksi Bostoniin katsomaan ottelua. Alla on koottuna ihan kaikki kulut, joten tämän mukaan voit lähteä unelmoimaan omasta matkasta.

Lennot Bostoniin ja takaisin

Bostoniin lentäminen tekee luonnollisesti merkittävimmän siivun budjettiin. Tämän hetken hinnoilla kustannuksena 900-1000€ riippuen lentoyhtiöstä ja matkustamiseen käytettävän ajan määrästä. Joka tapauksessa vaikuttaa ikävä kyllä siltä, että paluumatkalle täytyisi varata lähes kokonainen vuorokausi. Budjetoidaan 900€ lentoihin.

Hotelli 26.5-28.5

Hotellien vertailussa edullisimman tarjouksen mukaan hinta on 141€ kahdelta yöltä, kun taas kalleimmat vaihtoehdot lähentelevät 1500€ könttäsummaa. Hotellissa aikaa ei ole kuitenkaan tarkoitus viettää, joten pistetään budjettiin surutta 141€. Eli halvimman mukaan mennään.

Matsiliput

Bruins kotiareena TD Gardeniin on lippuja tarjolla ainakin Vivid Seatsin kautta. Halvimmillaan niin sanottu piippuhyllypaikka irtoaa 535 dollarilla, mikä on noin 480 euroa päivän kurssin mukaan. Alakatsomoon puolestaan ei ole asiaa ilman 798 dollarin vähimmäissijoitusta, mikä taas euroiksi käännettynä tekee noin 715€ loven lompakkoon. Budjettiin tyrkätään surkein piippuhyllypaikka 480 euron sijoituksella, sillä tärkeintä on päästä näkemään ottelu, vaikka sitten ”parvekekatsomosta”.

Pelipaita, pipo, kaulaliina ja syömiset areenalla & reissussa

Jotta matsin seuraamisesta saadaan kaikki irti ja kerta paikan päällekin on vaivauduttu, ostetaan paikan päältä muistoksi pelipaita, pipo, kaulaliina. Samalla nautitaan ruoka+juoma TD Gardenin tarjonnasta. Reissun muihin syömisiin täytynee varata 100 dollaria per päivä, mikä lisätään myös loppulaskelmaan.

Varustuksen osalta Bruinsin paita irtoaaa 170 dollarilla, kaulaliina 20 dollarilla ja pipo 30 dollarilla. Areenalla olutta tarjoillaan lähteen mukaan 11.75 dollarin hintaan. Muutama olut ja ruokailu + tuliaiset/ottelun aikainen varustus tekevät yhteensä noin 500 dollaria eli euroiksi käännettynä noin 450 eruoa. Lyödään tämä summa budjetin jatkoksi.

Stanley Cupin finaalit: Loppulaskelma Game 1 kustannuksista

Kaiken tämän jälkeen loppusumma jää karvan alle kahden tonnin, tarkemmin rahaa saa pulittaa 1971€. Onko tuo nyt niin paha? Tai siis onhan se, mutta onko NIIN paha?

Jokainen saa toki itse päättää, mutta mikäli tilillä kummittelee pari tonttua eikä parempaakaan käyttökohdetta löydy, voi tämän satsata Stanley Cupin finaalien seuraamiseen paikan päällä.

Eli joko mennnään?

Urheilukalenteriin tästä!