Snookerin historian paras pelaaja Ronnie O’Sullivan pelaa keskiviikkona avausottelunsa tämän vuoden UK Championship -turnauksessa.

NAPPAA 30€

O’Sullivan on kiistatta kaikkien aikojen paras snookerin pelaaja. Jo useita kymmeniä vuosia maailman huipulla pelannut The Rocket on vähentänyt pelitahtia viime vuosina, mutta osallistuessaan mukaan on mies aina yksi voittajasuosikki. Näin on myös tällä kertaa, sillä O’Sullivan on pakko laskea yhdeksi mestarisuosikiksi arvostetussa UK Championshipissä.

Ainakaan avauskierroksella miehellä ei pitäisi tulla mitään ongelmia jatkopaikan suhteen, sillä vastassa oleva Michael White ei ole millään mittarilla O’Sullivanin tasoinen pelaaja.

Kaksikko on kohdannut historian saatossa viidesti ja jokainen ottelu on mennyt O’Sullivanin nimiin. White on kaikki pelit mukaan luettuna voittanut ainoastaan neljä freimiä, joten voittajasta ei ole ollut sitten minkäänlaista epäselvyyttä.

Ottelu on ohjelmassa keskiviikkona klo 21:30. Paikka 2. kierrokselle irtoaa kuudella freimillä. Eli White ei ole historian aikana voittanut edes tuon vertaa eriä yhteensä O’Sullivania vastaan. Tämä kertonee kaiken olennaisen siitä, miten todennäköinen O’Sullivanin voitto keskiviikkona on.

Ege O’Sullivanille tuo kolmekymppiä

Unibet tarjoaa Ronnie O’Sullivanin voitosta kertoimeksi hulppean 3O.OO. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Talleta ja valitse O’Sullivanin voitto lapulle. Muista hyödyntää tarjous.
3. Panosta ege O’Sullivanin voiton puolesta.
4. Jos O’Sullivan voittaa, sinä voitat euron sijoituksella 3O euroa (1 x 3O.OO).

R. O'Sullivan - M. White


PVM: 24.11.2021
Klo: 21:30
OTA HALTUUN!