Hallitsevan maailmanmestari Ranskan kisa-avaus on luvassa tiistai-iltana, kun vastaan asettuu Australia.

Ranska on jälleen kerran turnauksen suurimpia mestarisuosikkeja, sillä onhan maalla jalkeilla aivan jäätävän kova nippu. Tietysti suurin tähti on PSG:n Kylian Mbappe. Ranskalta ei löydy oikeastaan ainuttakaan heikkoa kohtaa, vaan niin maalivahtiosasto, puolustus kuin keskikenttä ja hyökkäys ovat balanssissa.

Ranska aloittaa MM-turnauksensa tiistai-iltana, kun vastaan asettuu Australia. Tasoero maiden välillä on aivan valtaisa, joten mikään muu tulos kuin Ranskan voitto olisi jättimäinen paukku. Joukkueet ovat kohdanneet edellisen kerran vuoden 2018 MM-kisoissa.

Tuolloin ottelua mielimäärin hallinnut Ranska nappasi lopulta 2-1-voiton. Nyt lukemat tuskin jäävät noin tiukoiksi, vaan hallitsevan maailmanmestari tulee takomaan taululle useamman maalin.

Mbappe on kenties kisojen paras yksittäinen pelaaja, joten Australian pitäisi jollakin keinolla saada jäätävän nopea supertähti kuriin. Sekään ei kuitenkaan auta yksistään, sillä laajuutta löytyy Mbappen viereltä, joten tulosta syntyy myös muilta pelaajilta, mikäli Mbappe onnistuttaisiin pimentämään.

Ranska tullee jyräämään vastustamattomasti voittoon, joten tähtisikermän alku turnaukseen tulee olemaan odotetun vahva. Australia puolestaan voi sen jälkeen kääntää katseensa niihin otteluihin, jotka ovat heille avainasemassa turnauksessa.