Ranska ja Marokko ratkaisevat toisen finaalipaikan kohtalon keskiviikkona, kun joukkueet iskevät yhteen klo 21:00.

Ranskan mestaruus on tällä hetkellä todennäköisin vaihtoehto, eikä ihme, sillä onhan maa esiintynyt mainiosti ja välierissä vastustaja on ennakkoon helpoin. Marokko on yllättänyt kaikki, mutta nyt haaste voi olla liian kova. Portugali-voitto tuli kalliiksi pelikieltojen ja loukkaantumisten myötä, joten nähtäväksi jää, että millainen kokoonpano saadaan jalkeille.

Ranska on materiaaliltaan täysin eri tason porukka, minkä lisäksi maa pelaa erittäin organisoidusti. Tähdet pelaavatkin logolle eikä itselleen, joten se on äärimmäinen vahvuus kovissa paikoissa. Kun kokoonpanosta löytyy yksi maailman kovimmista tähdistä, Kylian Mbappe, niin yksikin vastustajan nukahdus voi johtaa maaliin.

Onkin odotettua, että Ranska etenisi finaaliin, mutta pystyykö Marokko kuitenkin tekemään jättipaukun. Se on varmaa, että maaleitta tuskin ottelussa jäädään, sillä onhan Ranskan hyökkäys niin älyttömän kova.

Paineet ovat Ranskan harteilla, sillä maassa odotetaan vain ja ainoastaan finaalipaikkaa. Sen sijaan Marokko on jo yllättänyt kaikki, mutta saako sensaatiomainen turnaus vielä jatkoa yhdellä yllätyksellä.