Perjantaina on tarjolla todellista kiekkoviihdettä, kun Philadelphia Flyers ja Carolina Hurricanes kohtaavat NHL:n Prime Time -ottelussa.

Carolina on tällä hetkellä koko NHL:n kuumin joukkue, sillä se porskuttaa vastustamattomasti voitosta toiseen. Joukkue on hävinnyt 17 ottelustaan ainoastaan kolme, joten se on ansaitusti konferenssissa piikkipaikalla. Carolinan tekemisessä pelottavinta on se, että Sebastian Aho ja kumppanit pystyvät vielä paljon parempaankin, vaikka tekeminen on jo nyt äärimmäisen kovalla tasolla.

Kaikki osa-alueet ovat Carolinan pelissä aivan timanttisessa kunnossa ja sen vauhdikas pelaaminen tuhoaa vastustajia kerta toisensa jälkeen. Philadelphia ei ole läheskään vastaavassa iskussa, sillä 17 ottelusta on irronnut kahdeksan voittoa. Joukkue onkin tällä hetkellä jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle. Carolinan materiaalin leveys tekee sen, että joukkueen pitäisi Flyers pystyä kaatamaan, vaikka jollain tähtipelaajalla olisi hieman hiljaisempikin päivä.

Kannattaa ehdottomasti ottaa tarkempaan katseluun Hurricanesista Ahon lisäksi myös venäläinen Andrei Svechnikov, joka on tällä hetkellä seuran sisäisen pistepörssin paras pelaaja. Sen sijaan Teuvo Teräväisen varastosta löytyy vielä paljon lunastamatonta potentiaali ja suomalaishyökkääjä tulee varmasti tekemään entistä parempaa tulosta tulevina viikkoina.