Oulun Kärpät on julkaissut uuden kolmospelipaidan kaudelle 2019. Palaute on uudesta paidasta on ollut tyrmäävä erityisesti mainosten määrän takia.

Oulun Kärpät julkaisi uuden pelipaidan – Mainosten määrä järkytti

Oulun Kärpät julkaisi hiljaittain joukkueen kolmospaidan, joka on sanalla sanoen äärimmäisen täynnä mainoksia. Itse asiassa mainoksia on jo niin paljon, että on ihan perusteltua pohtia, mikä paidassa olevista merkeistä on lopulta joukkueen oma logo. Tätä vitsiä on viljelty myös yhteisöpalvelu Twitterissä.

Kärpät kovia hankkimaan sponsoreita

Kärpät on tunnetusti kova hankkimaan yhteistyökumppaneita ja myös joukkueen jäähallissa on nähty mielenkiintoinen tapa esitellä useampaa sponsoria heijastamalla jäähän yhteistyökumppanien logoja.

Samalla on syytä mainita yhteistyökumppaneiden kirjavasta taustasta. Muun muassa Nuuskakairan tukun mainos Raksilassa on aiheuttanut polemiikkia mediassa. Mitään laitonta toiminnassa ei kuitenkaan ole, joten ei kai tässä auta kuin ihailla Kärppien upeaa sponsorien hankkimasta.

Oululaiset ovat siis mielenkiintoisessa maineessa mainostensa kanssa. Kärppien uudet pelipaidat löydät alle olevasta tweetistä:

https://twitter.com/oulunkarpatfi/status/1171396744170659840?s=21