OG on sunnuntaina jälleen mielenkiintoisen haasteen edessä, kun vastaan asettuu jo kertaalleen kaatunut mousesports.

OG:n turnaus oli katkolla lauantaina, kun vastaan asettui aina kova Team Vitality. Ensimmäinen kartta menikin vastustajan nimiin, mutta tämän jälkeen OG:n lukko aukesi ja Aleksib löysi oikeat taktiikat kirjastaan. Lopulta tuloksena oli upea 2-1-voitto, mikä takasi pääsyn seuraavaan vaiheeseen, joka tuo peräti viisi lisäottelua turnauksessa.

Uusi vaihe käynnistyy sunnuntaina, kun vastaan asettuu mousesports. Joukkueet kohtasivat turnauksen alkuvaiheessa ja tuolloin OG otti niskalenkin ja nappasi 2-1-voiton.

Mousesports on suosikki sunnuntain otteluun, mutta kuten suomalaisen Aleksib:n johtama joukkue on jo useampaan kertaan tässä turnauksessa osoittanut, niin voitto voi irrota kenestä tahansa. OG tietää tasan tarkkaan, mitä mousesportsin voittaminen vaatii, joten itseluottamus on varmasti tapissa sunnuntaina.

OG:lla oli hieman vaikeammat kaksi ottelua, mutta lauantaina henkiset lukot jälleen aukesivat ja tekeminen näytti pirteältä kankean alun jälkeen.

OG:lla on kaikki ainekset voittoon myös sunnuntaina, mikäli tässä turnauksessa nähty taso pysyy yllä. Maailmanlistalla neljäntenä oleva mousesports on hävinnyt vain yhden turnauksen ottelussa ja tuo tapahtui juuri OG:ta vastaan. Tuleeko sunnuntaina toinen tappio?

mousesports vs OG

PVM: 5.4.2020
Klo: 23:00

Live Stream