OG:lla on loistava mahdollisuus varmistaa jatkopaikka kovatasoisesta BLAST Premier Series Spring -turnauksen lohkostaan lauantaina, kun vastaan asettuu G2 Esports.

OG järjesti melkoisen tempun perjantai-iltana, kun se onnistui kaatamaan aivan maailman terävimpään kärkeen kuuluvan Evil Geniusesin karttavoitoin 2-1. Se oli samalla loistava osoitus siitä, että Aleksibn johtamalla joukkueella on kaikki mahdollisuudet voittaa mikä tahansa CS:GO-joukkue.

Viime syksynä kokoon laitettu kansainvälinen joukkue antoi myös myrskyvaroituksen siitä, että heiltä sopii odottaa kovia tuloksia tulevaisuudessa, kun yhteispeli on saatu hiottua toimivaksi.

Kaikista paras merkki OG:n pelissä oli se, että joukkue ei sulanut tiukassakaan paikassa. Evil Geniuses voitti ensimmäisen kartan ja pääsi hakemaan voittoa omasta valinnastaan. Tämä ei juurikaan OG:ta haitannut, vaan se onnistui nappaamaan voiton Nukesta ja vei ratkaisun kolmanteen karttaan. Evil Geniuses johti ratkaisevaa karttaa jo 14-8, mutta tästäkin huolimatta Aleksib piiskasi joukkonsa voittoon.

Perjantain voitto antaa varmasti hurjasti itseluottamusta OG:lle, jolla on mahdollisuus lauantaina varmistaa jatkopaikka lohkostaan, mikäli G2 Esports kaatuu. Ennakkoasetelmat ovat selvästi tasaisemmat lauantaille, sillä OG:lla on huomattavasti paremmat mahdollisuudet voittoon kuin Evil Geniusesia vastaan, sillä yhdysvaltalaisjoukkue oli huomattavasti kovempi nippu kuin mitä G2 Esports on.

Mikäli OG pystyy pelaamaan täysin vastaavalla tasolla kuin perjantaina, niin voitto on ehdottomasti mahdollinen ja siihen myös uskotaan!