OG pääsee pelaamaan todella kovia otteluita, kun edessä on Blast Premier Spring Series 2020. Avausvastustajana on Evil Geniuses.

Viime syksynä koottu OG:n joukkue alkaa pikku hiljaa saamaan yhteisiä kokemuksia alle, joten myös tuloksia sopii odottaa. Perjantaina ei juurikaan parempia mittaria voisi saada, koska vastaan asettuu yksi maailman kärkijoukkueista Evil Geniuses.

Viime vuonna hetkellisesti jopa 1. sijalla rankingissa ollut Evil Geniuses ei ole viime turnauksissa pystynyt aivan parhaimpaansa, joten OG saa loistavan paikan yllätykseen.

OG:n viime turnaus päättyi pettymykseen, joten nälkää pitäisi olla jokaiselle pelaajalla. Joukkueen pelissä on erittäin hyviä elementtejä, mutta uuden joukkueen ongelmat nostavat ajoittain päätään ja se maksaa karttavoittoja. Mikäli OG saa kuitenkin ehjän suorituksen alle, niin se voi voittaa kenet tahansa.

Nyt olisi huikea hetki osoittaa kyvyt ja napata kova päänahka Evil Geniusesista. Paineita tuskin ainakaan joukkueessa kannetaan, sillä Aleksib:n johtama tiimi pääsee otteluun selvänä altavastaajana.

Perjantai-illan herkkupala ei jätä ketään kylmäksi, sillä ottelu pelataan BO3-systeemillä, joten tarjolla on ainakin kahden kartan verran viihdettä.