CS:GO:n Ice Challenge -turnaus tarjoaa mielenkiintoisen kohtaamisen lauantaille, kun ENCE saa vastaansa Aleksib:n johtaman OG:n.

Ice Challenge: OG vs. ENCE

Syksyllä ENCE:stä potkut saanut Aleksib kohtaa ensimmäistä kertaa edellisen joukkueensa, kun OG ja ENCE arvottiin samaan lohkoon Ice Challenge -turnauksessa.

Nimivahvan joukkueen koonnut OG tulee varmasti olemaan tulevalla kaudella todella kova vastustaja aivan maailman huipuillekin, kunhan uusi kokoonpano saa yhteisestä juonesta kiinni.

Sen sijaan ENCE on jatkuvasti valtavien paineiden keskellä, koska viime vuoden uskomattomat esitykset loppuivat kuin seinään Aleksib:n potkujen myötä. Fanit ovatkin kyllästyneet joukkueen taaperrukseen ja kritiikki on jatkuvasti läsnä joukkueen tekemisessä. ENCE:llä on hurjat paineet lauantaina, koska tappio OG:lle tietäisi entistä suurempaa naurua joukkueen ympärillä.

Aleksib on täynnä voitontahtoa, sillä suomalaistähti haluaa varmasti osoittaa, että potkut oli ENCE:n historian suurin virhe. OG:lta löytyy tulivoimaa sen verran paljon, että repaleinen ENCE saattaa saada jopa kylmää kyytiä.