OG aloitti Dreamhack Open Summer -turnauksen komealla tavalla, kun venäläinen Team Spirit kaatui kolmen kartan väännön jälkeen 2-1.

Aleksib ja OG palasivat tauolta ryminällä, kun joukkue kaatoi Dreamhack Open Summer -turnauksen ensimmäisellä kierroksella Team Spiritin. Voitto tarkoitti sitä, että pääsy pudotuspeleihin on yhden voiton päässä.

Ensimmäinen mahdollisuus tuohon koittaa keskiviikkona, kun vastaan asettuu niin ikään avausottelusta voiton napannut Complexity.

OG:lle paluu tauolta sujui jopa erittäin mallikkaasti, sillä pääosin Spirit-ottelu oli täysin hanskassa. Myös keväällä ja kesällä terveysongelmista kärsinyt mantuu oli ilmeisesti saanut kädet kuntoon, koska AWP-peluri esitteli hurjia yksilösuorituksia, joita tullaan tarvitsemaan myös jatkossa.

Ehkä kuitenkin positiivisin juttu oli se, että suomalaistähti Aleksib pelasi huikaisevan ottelun ja osoitti, miksi hän on joukkueen johtaja.

Myös yhteispeli toimi ihailtava tavalla ja tekemisestä huokui itseluottamus, mikä ei aina OG:n kohdalla ole itsestäänselvyys. Nyt tekeminen näyttää kuitenkin siltä, että ensi viikolla alkavasta Kölnin huipputurnauksestakin voidaan odottaa menestystä.

Ensin on kuitenkin hoidettava alta pois Dreamhack Open Summer, missä Aleksib:n johtama nippu voi mennä jopa päätyyn asti.