OG aloittaa huippuluokan BLAST-turnauksen torstaina, kun joukkue kohtaa saksalaisen BIGin. Ottelu käynnistyy klo 20:30.

Kummankin uusi vuosi käynnistyi hieman tahmeasti, mutta se on ymmärrettävää, sillä olihan alla pitkä loma, jonka aikana pelaajat olivat myös kokonaan poissa joukkueen keskeisistä harjoituksista.

Nyt ruosteet on saatu pois koneistosta, joten luvassa on taatusti laadukas taisto. Joukkueet ovat toisilleen todella tuttuja viime vuodelta, joten yllätyksiä vastustajan taktiikoista ei varmasti ole tulossa.

Luvassa on molemmille kelvolliset kolme karttaa, jolloin pienet taktiset asiat sekä yksilöiden tekemät pelitykset tulevat ratkaisemaan.

Suomalainen Aleksib on tunnetusti nero taktiikoineen, joten siitä homma ei tule jäämään kiinni. Mikäli OG:n yksilöt nostavat tasoaan edellisestä turnauksesta, niin voitto on todellakin mahdollinen. BIG ei ole mikään saksalainen kone, jolla rutiini olisi kohdillaan. Joukkueen otteet vaihtelevat pelistä toiseen ja tämä tarjoaa OG:lle mahdollisuuden.

Se vaatii kuitenkin sitä, että valde ja mantuu nousevat omalle tasolleen, sillä yksinkertaisesti IGL Aleksib ei voi olla statsien puolesta joukkueensa paras pelaaja.