Nuorten Leijonien MM-kisaurakka starttaa tapaninpäivänä, kun edessä on heti herkullinen ottelu Ruotsia vastaan. Alkaako turnaus voitolla?

Suomi puolustaa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa maailmanmestaruutta, joten odotukset ovat jälleen kerran kovat. Myös materiaali on jälleen todella vahva, sillä mukana on useita Liigassa tällä kaudella loistaneita pelaajia. Kaiken lisäksi tolppien välissä on yksi turnauksen parhaimmista veskareista, koska Justus Annunen on todellakin ollut vireessä Kärppien paidassa.

Ruotsi on heti loistava mittari, sillä tässä ottelussa taistellaan melkein jo lohkovoitosta. Sen arvoa ei voi vähätellä, koska toinen lohko on niin äärimmäisen kova, että ainoastaan lohkovoitto voisi tuoda edes hieman helpomman vastustajan pudotuspeleihin.

Suomelta löytyy tarpeeksi paljon hyökkäysvoimaa sekä yksilötaitoa Ruotsin lyömiseen. Myös puolustus on sen verran rautaa, että kaikki on todellakin mahdollista. Mikäli joukkuepeli on saatu tiiviiksi, niin Nuorten Leijonien voitokas startti on ilman muuta mahdollinen.

Kannattaa laittaa seurantaan Suomelta Rasmus Kupari ja Matias Maccelli, sillä kaksikolta sopii odottaa tehoja niin tasakentällisin kuin ylivoimallakin.

Jännitysnäytelmä on luvassa tapaninpäivänä klo 20:00.