Nuoret Leijonat aloittaa U20 MM-kisojen ottelut 26. joulukuuta, kun vastassa on Kanada.

Suomi lähtee aina alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin tavoittelemaan mestaruutta, sillä eihän mikään muu voi olla lähtökohta. Myös tämän vuoden turnauksessa Suomelta odotetaan menestystä, koska onhan riveissä useita Liigassakin jo tasonsa todistaneita pelaajia. Vaikka kenties aivan kirkkaimmat lupaukset ovat muissa joukkueissa, niin Suomen vahvuus on löytyy joukkuepelistä sekä siitä, että fyysisyydessä ei varmastikaan anneta mitään periksi.

Kanada on loistava mittari Suomelle heti turnauksen alkuun, sillä kyseessä on yksi niistä maista, joka pitää turnauksessa lyödä, jos mestaruuden mielii voittaa. Kanadalta löytyy valtavasti yksilötaitoa, joten maalintekokilpailuun Suomen ei kannata lähteä. Sen sijaan tiivis puolustus yhdistettynä Suomen loistaviin maalivahteihin on se suunnitelma, jolla voitto Kanadasta irtoaa.

Suomen riveistä kannattaa ottaa seurantaan Jani Nyman, joka on takonut Ilveksessä tällä kaudella kovia maalimääriä. Hyökkääjältä odotetaan tehoja myös U20-kisoissa. Myös vasta 17-vuotiaan Konsta Heleniuksen otteet kannattaa laittaa seurantaan, koska nuorukainen saatetaan varata ensi kesänä NHL:ään TOP10:n joukossa.

Ege Suomen voitolle tuo neljäkymppiä

ComeOn tarjoaa Suomen Moneyline-voitosta kertoimeksi hulppean 4O.OO. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Talleta vähintään 20 euroa ja valitse Suomen ML-voitto lapulle. Muista hyödyntää tarjous.
3. Panosta ege Suomen voiton puolesta.
4. Jos Suomi voittaa (edes jatkoajalla/rankkareilla), sinä voitat euron sijoituksella 40 euroa (1 x 4O.OO).

Suomi - Kanada


PVM: 26.12.2023
Klo: 15:30
OTA HALTUUN!