Nuoret Leijonat lähtee ehdottomasti taistelemaan maailmanmestaruudesta Kanadassa pelattavaan turnaukseen.

Viime vuonna Suomi juhli kisoissa pronssia, mutta nyt odotukset ovat siinä, että mitali kirkastuu. Mahdollisuudet tähän on ehdottomasti olemassa, sillä jalkeilla on laadukas joukkue, josta löytyy leveyttä. Joukkue on myös taatusti loistavasti valmennettu, sillä työtä penkin takana tekee toista vuotta Antti Pennanen, jota on huhuttu ensi kaudeksi Jokereiden päävalmentajaksi.

Suomen suurimpina tähtinä heiluvat Liigassa mieletöntä jälkeä tehnyt JYPin Joakim Kemell. Myöskään Kärppien puolustajaa Topi Niemelää ei sovi unohtaa, sillä olihan nuorukainen yhdessä vaiheessa koko Liigan pistepörssin kärjessä. Varsinkin puolustusta voidaan pitää Suomen vahvuutena, sillä Niemelän lisäksi pakistosta löytyvät Eemil Viron ja Ruben Rafkinin kaltaiset Liigassa marinoituneet puolustajat.

Kanada ja USA ovat ehkä ennakkoon ne suurimmat suosikit, mutta kun kyseessä on turnausmuotoinen tapahtuma, niin mitä tahansa voi tapahtua. Nuoret Leijonat ovat ennenkin venyneet yksittäisissä otteluissa, joten ei olisi mikään ihme, vaikka tämä joukkue menisi päätyyn asti. Se on varmaa, että joukkueen sisällä on vain yksi tavoite ja se on maailmanmestaruus.