Sunnuntaina Valioliigassa nähdään äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu, kun Norwich isännöi kotikentällään Manchester Unitedia.

Nouseeko Norwich tasapisteisiin ManU:n kanssa?

Norwich on pelannut neljä peräkkäistä peliä ilman voittoa, mutta viime viikolla tilanne sai hieman helpotusta, kun joukkue onnistui hakemaan tasapelin Bournemouthin vieraana. Nyt edessä on paluu kotikentälle, jossa on tällä kaudella kaatunut Manchester City ja Newcastle. Myös Teemu Pukki on ollut Norwich-fanien edessä liekeissä, sillä neljässä kotiottelussa on syntynyt peräti viisi maalia.

Nyt muutama peli on ollut hiljaisempaa, vaikka maalipaikkoja onkin tullut pelistä toiseen. Myös Bournemouthia vastaan osuma oli lähellä, mutta tällä kertaa maalivahti vei pidemmän korren.

Täytyy kuitenkin muistaa, että Pukki on hiljaisesta vaiheestaan huolimatta päässyt paikoille jatkuvalla syötöllä, joten osuma on vain ajankysymys. Sunnuntaina siihen tarjoutuu loistava tilaisuus, kun vieraaksi saapuu surkeassa vireessä oleva ManU.

Manchester United on voittanut tällä kaudella ainoastaan kaksi ottelua. Sen sijaan vieraissa voittotili on vielä avaamatta, joten se kertonee kaiken tuskallisesta tilanteesta. Mikäli Norwich onnistuu sunnuntaina voittamaan kotiyleisön edessä ManU:n, niin joukkueet ovat tasapisteissä. Voitto ei ole todellakaan mahdottomuus, sillä kaatuihan Manchester Citykin Carrow Roadilla.

Pukki tulee taatusti jälleen sunnuntaina pääsemään paikoille, joten osuma legendaarista Manchester Unitedia vastaan ei ole mikään mahdottomuus.