Aleksib ja OG aloittavat taipaleensa IEM Summer -turnauksessa, jonka avausottelussa vastaan asettuu ruotsalainen Ninjas in Pyjamas.

OG:n otteet Flashpoint-turnauksessa jättivät parantamisen varaa, mutta nyt alla on hyvät harjoitusviikot ja uusi rosteri on saanut jälleen kasaan yhteisiä kokemuksia. Nyt on pikku hiljaa saatava tuloksia irti koneesta, sillä enää kohta ei voida perustella uudella kokoonpanolla tappioita.

Potentiaali OG:n jengissä on valtava ja odotukset sitä myötä nousevat. Nyt on loistava tilaisuus päästä osoittamaan taso, sillä IEM Summerissa nähdään mukana maailman parhaimmat joukkueet.

Ninjas in Pyjamas on laatujengi ja tanskalaistähti devicen hankinta tekee organisaatiosta entistä vahvemman. Kuitenkin OG omaa kaikki mahdollisuudet voittoon.

Täysin oman mausteensa taistoon tuo se, että nyt ensimmäistä kertaa mukana nähdään Ancient-kartta. Se tarjoaa mahdollisesti hurjan kilpailuedun, mikäli jompi kumpi on ottanut sen haltuunsa. Voisi kuvitella, että ainakin OG ja Aleksib ovat sitä harjoitelleet urakalla, koska Vertigo on jo joukkueelle bannissa. Näin ollen Ancient on pakko olla pelattavien karttojen joukossa.