NHL.com sivuston suomenkielinen puoli on listannut kovimmat tarjolla olevat keskushyökkääjät tämän vuoden free agencysta. Mukana on myös suomalaisväriä, sillä myös Valtteri Filppula saattaa vaihtaa maisemaa.

NHL.com listasi parhaat vapaiden markkinoiden sentterit!

NHL:ssä ollaan menossa kovaa vauhtia kohti vapaiden agenttien markkinaa. Tämä sirkushan polkaistaan käyntiin totutusti heinäkuun 1. päivä, ja nyt on alkanut tippua erilaisia listauksia parhaista oman pelipaikkansa vapaista agenteista.

Suomenkielien NHL.com sivusto on listannut parhaat keskushyökkääjät, josta löytyy myös suomalaisväriä, sillä Valtteri Filppulan odotetaan joko saavan palkankorotuksen nykyisessä seurassa tai vaihtoehtoisesti markkinan tarjoavan 35-vuotiaalle konkarille parempaa sopimusta.

Matt Duchene listan ehdoton ykkösnimi

Matt Duchene on tämän listan ehdoton ykkösnimi ja kaveria voidaan kyllä pitää koko kesän yhtenä kovimmista vonkaleista. Yli piste per tahtia viime kaudella sykyttänyt Duchene on varmasti monen joukkueen kiikarissa, mutta ilmeisesti Nashville Predators sekä New York Rangers että New York Islanders olisivat herran perässä NHL.comin mukaan.

Yhtä kaikki 1.7.2019 mennään sitten todenteolla, joten ei muuta kuin jännittämään mihin herrat tiensä löytävät. Alla vielä nimeltä mainittuna kaikki listalle tiensä löytäneet herrasmiehet.

NHL.comin listaus

Matt Duchene (50 peliä, 27+31=58 tehopistettä)

Joe Thornton (73 peliä, 16+35=51 tehopistettä)

Brian Boyle (73 peliä, 18+6=24 tehopistettä)

Valtteri Filppula (72 peliä, 17+14=31 tehopistettä)

Derick Brassard (70 peliä, 14+9=23 tehopistettä)

Jason Spezza (76 peliä, 8+19=27 tehopistettä)