Antonio Brown on ollut tämän preseasonin puhutuin pelaaja. Kaikki sekoilut johtivat lopulta sopimukseen Patriotsin kanssa.

Antonio Brown sopimukseen Patriotsin kanssa

Tämän preseasonin aikana olemme saaneet NFL:n suunnalla seurata Antonio Brownin mielenkiintoista saagaa Oakland Raidersin harjoitusleirillä. Matkaan on mahtunut niin kuvottavia jalkavaivoja kuin sekoilua sosiaalisessa mediassa että rajuja yhteenottoja Raidersin ylimmän johdon kanssa. Kaikki tämä johti lopulta siihen, että myös AB itse päätyi pyytämään vapautusta Oaklandista ja sen herra myös sai.

Kauhukakarana tunnetuksi tullut kolmekymppinen ei kuitenkaan pitkään jäänyt ilman uutta seuraa, sillä kukapa muu kuin New England Patriots riensi paikalle tarjoten 1-vuotista sopimusta. Sopimuksen arvoksi on kerrottu 15 miljoonaa dollaria, jossa on mukana 9 miljoonan dollarin allekirjoitusbonus.

Miten AB sopii Patriotsiin?

Brownin saapuminen on extreme-esimerkki high risk, high reward -tilanteesta, sillä parhaimmillaan AB on liigan paras WR, mutta karmeimmillaan luvassa on harmaita hiuksia sekä turhaa median lietsontaa. Patriots on kuitenkin ehkä se ainoa joukkue, jossa Brown voidaan saada kuriin ja antamaan parastaaan kaiken sekoilun jälkeen. Patseilla on nyt runsaasti tulivoimaa heittopelissä, mutta leimaavaa on myös ongelmiin ajautuvat pelaajat, kun myös Josh Gordon viilettää Patriotsin riveissä.

Vielä tulevana yönä Brownia ei nähdä kentällä, mutta tämän jälkeen luvassa on todella mielenkiintoista seurattavaa Patriotsin otteluissa.