Neymar da Silva Santos Júnior on ranskalaislehti L’equipen tietojen mukaan PSG:n myyntilistalla, jos siirtosumma vaan saadaan riittävän korkeaksi tähtipelaajasta.

Neymar liipaisimella – PSG valmis myymään!

Tuli tuossa selailtua Hesarin sivuja ja bongattua erittäin makoisa siirtouutisen aihio, sillä Neymar on nyt kaupan, mikäli pätäkkää löytyy riittävästi. Riittävästi Neymarin kohdalla tarkoitti viimeksi 222 miljoonaa, joten todennäköisesti siirtosumma tulee jälleen kerran olemaan jotain aivan täysin tajutonta.

Siirtouutisen taustalla vaikuttava PSG:n toimitusjohtaja Nasser Al-Khelaifi on muun muassa France Footballin ja Reutersin haastetteluissa latonut tylyjä kommentteja siitä, että hän ei enää kaipaa starailua seuraansa ja homma muuttuu per heti. Erityisesti sytyn lainaukselle: ”Ciao! En halua staramaista käytöstä enää”.

Eli ei muuta kuin Neymar pihalle ja nöyrempää kaveria tilalle.

Brassitähti myös muiden haasteiden riepottelemana

Neymarin urakka 2019 alkupuoliskolla on mennyt muutoinkin penkin alle raiskaussyytösten takia, joita itse kukin on varmaan mediassa päässyt / joutunut seuraamaan. Rajua meno joka tapauksessa on ollut, joten maiseman vaihdos ei välttämättä ole Neymarinkaa mielestä ajatuksena ihan sieltä huonoimmasta päästä.

Mielenkiinnolla jään seuraamaan mihin seuraan tämä ukko lopulta hankitaan!