HJK jatkaa europelien karsintojaan tiistaina, kun vastaan asettuu azerbaidzhanilainen Neftchi Baku. Ottelu käynnistyy klo 20:00.

Klubi tippui Mestarien liigan karsinnoista tiukan väännön jälkeen ruotsalaiselle Malmölle. Ottelupari oli kuitenkin osoitus siitä, että HJK pystyy menemään tänä vuonna lohkovaiheeseen, mikäli keskittyminen vain pysyy tapissa. Materiaali on todella kova ja täksi kaudeksi mukaan tullut Konferenssiliiga tarjoaa oivan väylän eurokentille.

Lohkopaikka Konferenssiliigaan voi varmistua jo tällä Eurooppa-liigan karsintojen kierroksella, mikäli HJK pystyy pudottamaan Neftchin jatkosta. Haaste ei ole todellakaan mahdoton, vaan oikeastaan astetta helpompi kuin Malmö oli.

Mikäli HJK pystyy raapimaan vieraista hyvän tuloksen, niin kotipelissä on mahtava iskunpaikka. Voitto vieraistakaan ei olisi todellakaan mahdottomuus Klubin kaltaiselta nipulta.

HJK saa mukavaa etua siitä, että Neftchin sarja kotimaassa ei ole alkanut, joten joukkueen pelituntuma on vain europelien varassa. Vaikka Klubilla on hienoinen otteluruuhka, niin laaja materiaali antaa mahdollisuuden kierrättää pelaajia.

Se on varmaa, että tiedossa on todella tasainen ja jännittävä näytös. Tietysti kotisohvilla on kova luotto siihen, että HJK kairaa ensimmäisen osaottelun nimiinsä.