FC Barcelona kohtaa Mestarien liigan 1. pudotuspelikierroksella italialainen Napolin. Avausosa pelataan tiistai-iltana klo 22:00

Barcelona lähtee ottelupariin selvänä ennakkosuosikkina, sillä Napoli on kyntänyt pahasti tällä kaudella Serie A:ssa. Kertaalleen jo valmentajaakin tällä kaudella vaihtanut joukkue on kaukana Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista, joten ensi kaudella joukkuetta tuskin tullaan tässä arvostetuimmassa turnauksessa näkemään.

Barcelonakin on vaihtanut valmentajaa tällä kaudella ja yksi syy siihen oli juuri se, että viime kauden kaltainen katastrofi Mestarien liigassa ei toistuisi. Ainakaan pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella tuon ei pitäisi tapahtua, sillä Napoli on arpaonneltaan oikein loistava vastus.

Vaikka Barcelonaa kiusaavat loukkaantumiset, niin siitä huolimatta Antoine Griezmannin ja Lionel Messin johtama hyökkäyskalusto on sellainen, että ainoastaan mestaruus voi olla tavoitteena.

Barcelona varmasti haluaa hyvät lähtökohdat toiseen osaotteluun, joten espanjalaisjoukkue tulee hakemaan tosissaan voittoa Napolista.

Mikäli Barcelona pystyy toteuttamaan omaa pelisuunnitelmaansa, niin vierasvoitto on todellakin mahdollinen, sillä Napolin puolustuksesta on taatusti löydettävissä aukkoja, joita Messi ja kumppanit pääsevät hyödyntämään.