Huuhkajat ei ole vielä lunastanut paikkaa jalkapallon EM-kisoihin, mutta mahdollisuudet siihen on olemassa.

– 200 ilmaiskierrosta ja bonus jopa 500€ asti!

– Talleta vähintään 20€ ja kierrokset ovat sinun!

– Pelionnea!

LUNASTA TARJOUS!

Suomi pelaa jatkokarsinnan ensimmäisen kierroksen ottelun torstaina 21.3. vieraskentällä Walesia vastaan. Huuhkajien haaste on valtava, sillä kotiyleisön edessä pelaava Wales on selvähkö suosikki otteluun. Kuitenkin mahdollisuudet yllätykseen on olemassa, koska Suomella ei ole nyt merkittäviä poissaoloja, minkä lisäksi avainpelipaikkojen pelaajat ovat kovassa vireessä.

Lukas Hradecky on viemässä Leverkusenia Bundesliigan mestariksi, Glen Kamara taistelee Leedsin kanssa noususta Valioliigaan ja Teemu Pukki painaa maaleja MLS:ssä. Myös Oliver Antman on kuntoutunut vammastaan, joten nopea laituri on jälleen maajoukkueen käytettävissä.

Wales-ottelu on ensimmäinen haaste kisamatkan edellä, mutta voittokaan ei vielä käynnistä lentokonetta Saksaan. Tämän jälkeen tiedossa on jatkokarsintojen finaali, jossa vastaan asettuu voittaja ottelusta Puola-Viro. Eli todennäköisimmin Puola, joka on aivan jättimäinen ennakkosuosikki taistoon.

Suomen onneksi arpa oli tässä suotuisa, koska mahdollinen finaali pelattaisiin Helsingin Olympiastadionilla. Puola on kenties vielä Walesiakin kovempi nippu, sillä onhan maa pelannut lukuisissa arvokisoissa 2000-luvulla. Aivan huippuvuosien iskussa maa ei suinkaan ole, joten Suomi voisi täydellisellä suorituksella hyvinkin edetä EM-kisoihin. Tuonne matka on kuitenkin vielä pitkä ja se vaatii kahden kovan maan voittamista.

Jos vähän makustellaan ajatuksella, että Suomi pelaisi EM-kisoissa niin sitten vasta haasteet alkaisivat. Nimittäin Huuhkajat sai aivan älyttömän kovan arvan, koska samaan lohkoon arvottiin Ranska, Itävalta ja Hollanti. Kisat alkaisivat 16. kesäkuuta Hampurissa ottelulla Hollantia vastaan.

200 ILMAISKIERROSTA!