OG ja Aleksib aloittavat oman taipaleensa ESL Pro League -huipputurnauksessa. Sunnuntaina luvassa on kovatasoinen ottelu mouseportsia vastaan.

OG:n odotukset tulevaan turnaukseen ovat korkealla, sillä laadukas kokoonpano ei ole saanut odotettuja tuloksia, mutta nyt alla on pitkä harjoitusjakso, joten voittoa sopii odottaa.

Heti kärkeen on tarjolla kova mittari, kun vastaan asettuu mousesports. Maailmanlistalla 4. sijalla oleva mousesports on ottelun suosikki, mutta OG tulee varmasti antamaan kovan haasteen ja omaa kaikki mahdollisuudet myös voittoon.

Nyt OG kaipaa kipeästi tehoja IGL:n roolia hoitavalta Aleksibltä sekä kovilla meriteillä joukkueeseen tulleelta NBK:ltä. Mikäli tuo tähtikaksikko saa koneestaan lisää irti, niin OG:lla on kaikki mahdollisuudet menestykseen. Potentiaalia tiimissä on valtavasti ja se on myös ajoittain nähty pelikentillä, sillä onhan tilillä pari voittoa muun muassa Evil Geniusesista.

Myös mousesports on OG:lle tuttu joukkue viime vuoden loppupuolelta, mutta tuolloin tyytyminen oli yhteen karttavoittoon. Tuosta matsista on kuitenkin materiaalia tallella, joten vastustajan kikat ovat tiedossa molemminpuolin.

Sunnuntaina klo 15:25 alkava ottelu tarjoaa mielenkiintoisen näytelmän, jossa on kaikki ainekset OG:n järjestämään yllätykseen. Pelit tullaan pelaamaan onlinessa, joka on ehdottomasti Aleksibn johtamalle ryhmälle iso etu.

mousesports vs OG

PVM: 29.3.2020
Klo: 15:25

Live Stream