Valioliigan mestaruudesta käydään aivan mieletön vääntö loppukauden aikana, sillä peräti kolme joukkuetta on vielä mukana taistelussa.

– Avaa pelitili Chipzille tästä linkistä!

– Nappaa kierrätysvapaita ilmaiskierroksia peräti 100!

– Ei muuta kuin pelionnea!

LUNASTA TARJOUS!

Tilanteet elävät kärjessä joka kierroksella, joten vielä on mahdotonta sanoa, mikä joukkue lopulta on vahvin. Tällä hetkellä kuitenkin Manchester City on suosikki, sillä heillä on kaikki omissa käsissä. Lopuista peleistä voitot ja Man City kruunataan jälleen kerran mestariksi.

Kuitenkin yksikin pistemenetys avaa Liverpoolille ja Arsenalille omat mahdollisuutensa. Näin ollen jokaisella pelillä on aivan valtaisa merkitys, joten tämän hienompaa aikaa ei voisi futisfanille olla tarjolla.

Arsenalilla on kaikista vaikein ohjelma se, sillä se kohtaa vielä vieraskentällä sekä Tottenhamin että Manchester Unitedin. Myös kotikentällä vastaan asettuu Chelsea, joka on piristynyt viime viikkoina. Man City ja Liverpool kohtaavat myös Tottenhamin, joten Spurs voi olla isossa osassa koko mestaruustaiston kannalta.

Liverpoolilla on myös vielä Aston Villa vieraissa, joten sekään ei ole mikään helppo ottelu. Aston Villa voitti keväällä jo Arsenalin vieraskentällä.

Man Cityllä on helpoin ohjelma, mutta se pelaa kuudesta jäljellä olevasta pelistä peräti neljä vieraissa, joten se tietysti lisää yllätysten todennäköisyyttä. Myös joukkueen otteluruuhka on ollut hirmuinen ja loukkaantumisia on kertynyt, joten sekin tuo oman mausteensa soppaan.

Monet futisfanit varmasti toivovat, että mestaruustaisto pysyy käynnissä mahdollisimman pitkään keväälle. Tietysti hienoin kliimaksi olisi se, että mestaruus ratkeaisi vasta viimeisellä kierroksella.