Conor McGregor ja Dustin Poirier ratkaisevat paremmuuden UFC:n odotetussa huippukohtaamisessa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Tämä kaksintaistelu saa huipennuksensa Las Vegasin T-Mobile Arenalla, kun luvassa on osa 3. McGregor vei miesten ensimmäisen kohtaamisen vuonna 2014. Poirier sai kuitenkin revanssinsa tammikuussa, kun mies päätti ottelun toisessa erässä. Varsinkin Poirierin potkut olivat myrkkyä irlantilaiselle, joka lopulta loukkasi jalkansa. Tämän jälkeen McGregorilla ei ollut enää mitään jakoa, vaan Poirier otti omansa.

Nyt edessä on kolmas ja ratkaiseva osa tähän trilogiaan, joten kumpikin on taatusti valmis lyömään parastaan. McGregor on varmasti paremmin tietoinen siitä, miten ottelu tulee etenemään ja nyt irlantilaisen pitää löytää omasta taktiikkakirjastaan uudet sivut.

Poirier on äärimmäisen fiksu ottelija ja jenkki pitää varmasti malttinsa. Mikäli McGregor löytää kuitenkin sisäisen taistelijansa, niin ei olisi mikään suurikaan ihme, vaikka Poirier olisi kanveesissa. Kuitenkin irlantilaisen yllä on enemmän kysymysmerkkejä kuin vastauksia. UFC-faneissa sekä rakkautta että vihaa herättävä McGregor on kuitenkin mies, jolle useampi suo voittoa, sillä irlantilaisen ottelut UFC:ssä keräävät aina valtaisan huomion ja sitä laji kaipaa edelleen.