Keskiviikkona pelataan todella mielenkiintoinen kamppailu, kun Manchester United isännöi Tottenhamia Valioliigan iltaottelussa.

Jose Mourinho tekee paluun Old Traffordille

ManU:n ja Spursin välisessä ottelussa on harvinaisen paljon jännitettä jo pohjalla, koska Tottenham palkkasi Unitedista viime kaudella potkut saaneen Jose Mourinhon, joka tiedetään äärimmäisen värikkäänä persoonana. Mourinho ei yleensä jätä hämmentämättä ennen otteluita, mutta nähdäänkö tämän viikon koitoksen alla henkistä vääntöä, niin se jää nähtäväksi.

Se on kuitenkin varmaa, että Mourinho on saanut Spursin peliä heräteltyä, sillä alla on kolme peräkkäistä voittoa. Vaikka omissa koliseekin vielä liikaa, niin hyökkäykseen portugalilaisvalmentaja on saanut tuotua tehoja. Varsinkin Dele Alli on täysin uudenlainen pelaaja ja tuota Tottenham on enemmän kuin kaivannut.

Tottenhamin tilanne on tällä hetkellä huomattavasti vakaampi kuin Manchester Unitedin, joka on pelannut kolme edellistä otteluaan ilman voittoa. Kaiken lisäksi vastassa on ollut Valioliigan kaksi sarjanousijaa, joten pisteitä oli todellakin budjetoitu enemmän kuin vain kaksi. ManU on jo kahdeksan pisteen päässä Mestarien liigan paikasta, joten tämä viikko tulee olemaan yksi kauden tärkeimmistä, kun Tottenhamin lisäksi vastaan asettuu Manchester City.

Tällä hetkellä ManU:n materiaali ei vain yksinkertaisesti riitä, kun pelaaminen ei ole kasassa. Yksittäiset valonpilkahdukset unohtuvat nopeasti, kun vastustaja rokottaa virheistä. Tottenhamin itseluottamus on nyt sillä tasolla, että Harry Kane ja kumppanit voivat tehdä keskiviikkona isäntien puolustuksesta reikäjuustoa. Vierasvoitto ei todellakaan olisi mikään jättimäinen yllätys.