Huimassa vireessä oleva Manchester United kohtaa sunnuntai-iltana FA Cupin välierässä Chelsean. Voittajalle on tiedossa finaalipaikka.

ManU on pelannut hurjat 19 ottelua putkeen ilman tappiota. Huikaiseva kevät on nostanut joukkueen Valioliigassa viidenneksi eikä eroa 3, sijaan ole kuin yksi piste. Tämän lisäksi Ole Gunnar Solskjaerin miehistö on mukana vielä FA Cupissa sekä Eurooppa-liigassa.

Seuraavana haasteena on FA Cup, jossa pelataan välierävaihetta. Sunnuntaina Wembleyllä vastaan asettuu Chelsea, jonka otteet ovat ailahdelleet viime aikoina. Alla on tiukkoja voittoja, mutta myös tappiot Sheffield Unitedille sekä West Hamille. Varsinkin omiin menee aivan liikaa maaleja, sillä viidessä ottelussa verkko on heilunut omissa kahdeksan kertaa.

Tämä avaakin tulikuumalle ManU-hyökkäykselle varmasti saumoja, sillä Marcus Rashford, Anthony Martial ja Bruno Fernandes luovat pelistä toiseen maalipaikkoja joukkueelleen. Unitedin pelaaminen on ajoittain jopa silmiä hivelevää, joten fanit ovatkin elätelleet jo toiveita entisaikojen menestyksestä. Siihen on vielä matkaa, mutta suunta on todellakin oikea.

Viime aikojen otteita peilaten Manchester United on sunnuntaina lähempänä FA Cupin finaalipaikkaa, sillä onhan joukkue aivan jäätävässä vireessä. Myöskään kokoonpanossa ei ole poissaoloja, joten myös materiaali on jo astetta kovempi kuin Chelsealla.

Man United vs Chelsea


PVM: 19.7.2020
Klo: 20:00
Nappaa yli 12O egeä!