Barcelonan kausi jatkuu lauantai-iltana, kun seura matkustaa Mallorcan vieraaksi La Ligassa. Ottelussa ei ole kuin yksi suosikki.

Barcelona on suurin mestarisuosikki, sillä se lähtee loppukauteen kahden pisteen johtoasemassa. Jos jollekin tauko tuli hyvään saumaan, niin Barcelonalle. Joukkue pääsi hiomaan rauhassa viimeisten viikkojen aikana pelisysteemiään kesken kauden luotsiksi tulleen Quique Setienin alaisuudessa.

Mallorca on monta astetta heikompi joukkue kuin Barcelona, joten suosikkia ei todellakaan tarvitse etsiä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Barcelonan 5-2-voittoon, joten se kuvaa loistavasti joukkueiden välistä tasoeroa.

Kolmanneksi viimeisenä oleva Mallorca menettää yhden harvoista aseistaan, kun kotiyleisö ei pääse paikan päälle seuraamaan ottelua. Tämäkin sataa entisestään Barcelonan laariin, joten on vaikea nähdä mitään muuta tulosta kuin selvä vierasvoitto.

Barcelonan voitosta on normaalisti tarjolla kertoimeksi 1.27, mutta nyt on tarjolla jotain aivan poikkeuksellista. Blaugranan voitto pitäisi olla niin kirkossa kuulutettua kuin vain mahdollista, joten yllätykseen tuskin kukaan jaksaa uskoa.

Tähtisikermä on jokaisella osa-alueella Mallorcaa edellä, joten ei olisi suurikaan ihme, vaikka ottelu ratkeaisi jo ensimmäisen puoliajan aikana.