Makwan Amirkhani palaa UFC-häkkiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun suomalainen kohtaa skotlantilaisen Danny Henryn.

Amirkhanin edellinen ottelu päättyi tappioon, joten viikonloppuna ei olisi enää varaa häviöön. Vastustaja on kuitenkin tällä kertaa selvästi viime kertaista helpompi, joten Amirkhanin voitto on jopa todennäköinen. Suomalainen on ainakin omien sanojensa mukaan lopettanut kaiken ylimääräisen säheltämisen ja laittanut kaikki tähän otteluun. Ainakin kroppa on saatu rauhassa laittaa valmiiksi ja miehen pitäisi olla rautaisessa kunnossa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä UFC Fight Islandilla.

Danny Henry on otellut UFC:ssä kolme kertaa ja tuloksena on kaksi voittoa ja yksi tappio. Vastukset eivät ole kuitenkaan olleet mitenkään erityisen nimekkäitä, joten nyt edessä on skotin pahin koitos.

Mikäli Amirkhani haluaa päästä vielä isompiin koitoksiin, niin viikonlopun ottelu on vain yksinkertaisesti voitettava. Suomalainen lähtee jopa selvänä ennakkosuosikkina Henryn kimppuun, joten kaikki avaimet on omissa käsissä.

Nyt mitataankin henkistä kovuutta ja se on useasti ollut Makun vahvuus. Suomalaisottelija saattaa yllättää jälleen kaikki jollakin erikoisella lopetuksella, joten Henry saa olla varuillaan heti ensimmäisistä sekunneista lähtien. Varsinkin matossa Maku on sellainen vääntäjä, että siellä on vastustajan turha haaveilla voittamisesta. Jos pystyottelu sujuu, niin suomalaisen käsi tulee nousemaan viikonloppuna ilmaan voiton merkiksi.

Tapahtuma alkaa klo 03:00.