OG on pakkovoiton edessä keskiviikkona, kun ESL One Cologne -turnauksessa vastaan asettuu tanskalainen MAD Lions.

Aleksib ja OG aloittivat turnauksen mainiosti, kun ruotsalainen Ninjas in Pyjamas kaatui todellisen trillerin jälkeen 2-1. Toisessa ottelussa tuli kuitenkin harmittava takaisku, kun alle tason pelannut nippu hävisi Sproutille lukemin 2-1.

Nyt edessä on viimeinen alkusarjan ottelu, josta vain voittaja jatkaa taistelua mestaruudesta. Keskiviikkona pelattavassa ottelussa vastaan asettuu tanskalainen MAD Lions, joka on ainakin ennakkoon heikompi joukkue. Tasoero näkyy myös rankingista, jossa OG on peräti 12 sijaa korkeammalla.

Tauon jälkeen kohtuullisen mainiosti pelannut OG tarvitsee vielä hitusen tasaisuutta otteisiin, jotta turnaukset eivät etenisi aivan niin vaikean kautta. Se on kuitenkin osoittanut sen, että tiimi on todellakin nousemassa maailman aivan terävimpään eliittiin.

Se vaatii myös sitä, että MAD Lionsin kaltaiset joukkueet kaatuvat puhtaasti 2-0. Nyt on aika osoittaa, että OG on maailman TOP10-jengi ja jokaisen pelaajan on löydettävä oma taso. Yksilöinä OG on selvästi parempi joukkue, mutta yhteispelin on löydyttävä. Sen jälkeen MAD Lionsin on enää turha haaveilla voitosta.