Jokereille pudotuspelikevät on alkanut ainakin suotuisasti, sillä joukkue on ollut Lokomotiv Jaroslavlia vastaan täysin ylivoimainen.

Jokerit on murskaavassa iskussa

Jokerit aloitti sarjan vakuuttavalla tavalla kotikaukalossa, kun se nappasi 6-0- ja 5-1-voitot. Kaiken lisäksi Lokomotivilla oli suuria vaikeuksia saada edes vetoja maalia kohti, sillä kummassakin pelissä joukkueelle kirjattiin kahteen ensimmäiseen erään vain kahdeksan maalia kohti suuntautunutta vetoa.

Kolmas ottelu Jaroslavlissa ei ollut aivan vastaavaa ilotulitusta, mutta silti kyseessä oli Jokereiden täydellinen näytös. Vaikka Lokomotiv sai taakseen äänekkään kotiyleisön, niin se oli täysin vailla mahdollisuuksia, kun tylysti pelannut helsinkiläisjoukkue iski paikoistaan ja piti kotijoukkueen poissa vaarallisilta tonteilta.

Maaliero kolmen ottelun jälkeen on Jokereiden hyväksi 14-1, joten se kertonee kaiken siitä, kuinka selvästä otteluparista on ollut kyse. Jokerit pääsee lauantaina kokeilemaan ensimmäistä kertaa sarjan katkaisua ja on vaikea nähdä, että Lokomotiv pystyisi esittämään yhtään parempaa peliä, sillä nyt myös usko on jo varmasti lähes mennyt.

Jokereiden paketti on sen verran hyvin kasassa, että on pienimuotoinen ihme, mikäli ottelusarjaa pelataan vielä Helsingissä. Sarjan nopea paketointi olisi narrilaumalle valtava etu, sillä se antaisi lepoaikaa ennen seuraavaa kivikovaa haastetta.