Liverpoolin kausi jatkuu viikonloppuna, kun joukkue kohtaa Valioliigan kärkikamppailussa Arsenalin.

Liverpool pääsee pelaamaan kotiyleisön edessä, joten Anfield Roadilla on varmasti satumainen tunnelma, sillä vastakkain on kaksi Valioliigan tämän hetken kovinta joukkuetta.

Arsenal on tällä hetkellä piikkipaikalla, mutta Liverpool on vain pisteen päässä kärjestä. Näin ollen mestaruuskamppailunkin kannalta luvassa on todella merkittävä taisto.

Pool on voittanut tällä kaudella kaikki muut kotiottelunsa paitsi viime viikonlopun koitoksen Manchester Unitedia vastaan. Tuokin peli oli täysin yhtä maalia, joten Man United oli todella onnekas, että se onnistui venymään tasapeliin.

Varsinkin kotikentällä Poolin maalinteko on sujunut loistavasti, sillä Valioliigan kahdeksassa kotiottelussa on syntynyt 21 maalia.

Viime kaudella joukkueiden keskinäiset tarjoilivat maaleja, sillä Emirates Stadiumilla Arsenal juhli 3-2-voittoa, kun taas Anfieldilla pisteet tasattiin numeroin 2-2.

Odotuksissa on, että myös lauantaina klo 19:30 alkavassa ottelussa tullaan näkemään runsaasti maaleja molemmissa päissä. Liverpool on kotiedun puolesta hienoinen suosikki, joten varsinkin kotijoukkueelta odotetaan tehoja fanaattisen kotiyleisön edessä.

Ege Liverpoolin maalille tuo kaksikymppiä

ComeOn tarjoaa Liverpoolin maalista kertoimeksi hulppean 2O.OO. Lue ohjeet tarjouksen lunastamiseen alta.

1. Siirry kampanjasivulle ja lue ehdot ––> tästä linkistä
2. Talleta vähintään 20 euroa ja valitse Liverpoolin maali lapulle. Muista hyödyntää tarjous.
3. Panosta ege Liverpoolin maalin puolesta.
4. Jos Liverpool osuu, sinä voitat euron sijoituksella 20 euroa (1 x 2O.OO).

Liverpool - Arsenal


PVM: 23.12.2023
Klo: 19:30
OTA HALTUUN!