Leijonat kohtaa sunnuntaina turnausta isännöivän Venäjän tähtisikermän, joten luvassa on varmasti todellinen kiekkotrilleri.

Suomen urakka Venäjän EHT-turnauksessa käynnistyi mallikkaasti, sillä Tshekki kaatui rankkarikisan päätteeksi 3-2. Voitto varsinaisellakaan peliajalla ei ollut kaukana, sillä Tshekin tasoitusmaali syntyi 11 sekuntia ennen loppua. Venäjä puolestaan voitti pienimmällä mahdollisella erolla sekä Kanadan että Ruotsin, sillä otteluista irtosi yhden maalin voitot.

Leijonien puolelta esiin nousi odotetusti Salavat Ufan tähtikentällinen, johon pystyy varmasti luottaa tarvittaessa myös olympilaisissa. Lisää tulivoimaa on tulossa riveihin viikonlopulle, sillä KHL:n maalipörssiä johtava Niko Ojamäki liittyy joukkueen mukaan. Jo ennestään materiaali on kilpailukykyinen ja mielenkiintoinen, sillä onhan mukana myös muun muassa SKA Pietarin Leo Komarov.

Venäjä on sunnuntain otteluun materiaalinsa puolesta suosikki, mutta Suomella on ehdottomasti omat mahdollisuutensa voittoon. Se vaatii Suomelta tiiviin puolustuspelaamisen sekä loistavat erikoistilanteet. Maalivahtiosasto on Harri Säterin myötä kuosissa, joten sen kanssa ei tule olemaan mitään ongelmia. Kun omista paikoista isot nimet laittavat lättyä pussiin, niin Venäjä on kaadettavissa myös vieraskaukalossa.